Workshops & Event

Vi välkomnar in till en djupt avslappnande och helande stund med upplevelsemeditation & Gong
Höga frekvenser av ljus är redo att förmedlas till dig när vi inleder med en upplevelsemeditation där du blir vägledd direkt från den andliga källan Holy Fire® som kan ge avslappning, vägledning, hela djupt och stärka dig i vad du behöver just denna stund. Du fortsätter din helande upplevelse till vibrationerna och ljuden från Gong, klangskål mm


Var: MY Balance Yogastudio Planteringsvägen 198 Råå/ Helsingborg
När: Onsdag 8 maj 18.00 - 19.30


Pris: 325:-som betalas via Swish till 123 62 91 322 som garanterar din plats


Anmälan till info@mybalanceyoga.se
Anmälan är bindande! Din plats kan överlåtas till någon annan!


Mer info om de olika metoderna;
Vad är Holy Fire® Reiki?
En helande metod med japanska rötter som stödjer kroppen till djup avslappning, hjälper till att lösa upp blockeringar såväl fysiskt, mentalt som känslomässigt så att vår livskraft (ki) åter kan flöda fritt. Detta ger förutsättning för naturlig självläkning och ett ökat välbefinnande. Holy Fire® Reiki kommer från en andlig dimension vars källa består av villkorslös kärlek, helhet och visdom som vet precis vad du som mottagare behöver i stunden och där utövaren enbart är en kanal för dess kraft

.
Hur går en Holy Fire® meditationsupplevelse till?
Vi ger en kort guidad meditation som tar dig till ett mottagligt tillstånd och sedan kommer Holy Fire®-energin att ta över och vägleda dig genom upplevelsen som tar cirka 20 minuter och helandeprocessen sker helt utan vår inblandning. Kan användas på ett brett spektrum av problem och obalanser och när den görs inledningsvis både stödjer och förbereder den dig för ett djupare och kraftfullare helande.


Vad är gonghealing?
Liggandes ( eller sittandes) tillåter du Gongens ljud och vibrationer skölja över dig! Gongens vibrationer påverkar och återställer balansen i vår kropps organ och med Gongens ca 70 000 frekvenser har den en förmåga att dig bortom sinnet för en total Stressreducering och lösgöra eventuella spänningar och rastlöshet.
Ljudet påverkar också hjärna och reparerar skadade celler i vår kropp.
I samband med att blockeringar kommer till ytan kan ibland fysiska och emotionella utrensning temporärt upplevas ,vilket är en del av kroppens naturliga läknings process.Vilka är Heléne & Annecharlotte!
Är certifierade Holy Fire®Reiki Master ,Diplomerad Gongspelare , Yoga & Mindfulness lärare mm
Mer info: www.mybalanceyoga.se
Varmt Välkomna 🙏 önskar Heléne & Annecharlotte Visa mindre